Ferral yrityksenä

Kun tarvitset asiakkaalle räätälöityjä osia tai muita erikoistuotteita, meillä on ainutlaatuista osaamista ja kokemusta niin tuotannosta, varastoinnista kuin logistiikastakin, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen tarpeisiisi.

Ferrral Components toimittaa korkealaatuisia metallikomponentteja sekä alihankintapalveluita useille eri teollisuuden aloille, kuten konepaja-, telakka-, öljynjalostus- sekä paperi- ja selluteollisuudelle.

logo

Ferral Components on osa Nordic Flanges Groupia

Ferral Components on osa ruotsalaista teollisuuskonserni Nordic Flanges Groupia. Konserniin kuuluu lisäksi sisaryrityksemme Kruunupyyssä ja Ruotsin Örnsködsvikissä.

abb

ABB Oy Motors and Generators -yksikkö Helsingissä on yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme. Toimitamme heille laajan kirjon erilaisia metallikomponentteja.

”Asiakasohjautuva, vaativa tuotanto edellyttää hyvää yhteispeliä alihankkijoidemme kanssa. Laadun ja toimitusvarmuuden pitää olla kunnossa. Tarvittaessa edellytämme myös nopeaa ja joustavaa reagointia. Alihankkijoidemme tulee pystyä vastaamaan kanssamme globaaleihin haasteisiin tuottavuuskehityksen, hankinnan ja tehokkaiden prosessien kautta.”

Nordic Flanges Groupin toimipisteet

Ferral map