Metallikomponenttien ja sopimusvalmistuksen johtava yhteistyökumppani

Menestyksesi on meille tärkeää. Haluamme olla Pohjoismaiden johtava metallikomponenttien ja sopimusvalmistuspalveluiden tarjoaja. Toimintamme luotettavuuden ja vastuullisuuden takaa sertifioitu hallintajärjestelmä, joka koostuu kansainvälisesti tunnustetuista laatu-, ympäristö- ja hitsauslaatustandardeista.

Ferral Components tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia teräs-, titaani- ja alumiini-komponentteja sekä sopimusvalmistus-palveluita eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Asiakkaitamme on niin metalli-, kone-, telakka-, öljy- ja kaasu- kuin kemian- ja paperiteollisuudessakin.

Olemme myös sitoutuneet turvallisiin työskentelytapoihin ja -käytäntöihin kaikissa toiminnoissamme vähentääksemme työturvariskejä ja estääksemme työtapaturmia. Kaikki toimintamme on lakien ja määräysten mukaista.

Ferral Components perustettiin alun perin vuonna 1957. Nykyisin olemme osa ruotsalaista teollisuusryhmä Nordic Flanges Groupia, johon kuuluvat lisäksemme tytäryhtiöt Kruunupyyssä ja Örnsköldvikissä.

KEHITTYNEET MATERIAALIT

KEHITTYNEET MATERIAALIT

Valmistamme sertifioidusti laajan valikoiman erilaisia teräsmateriaaleja asiakkaidemme erityistarpeiden mukaisesti.

VAHVA TEKNINEN OSAAMINEN

VAHVA TEKNINEN OSAAMINEN

Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, osallistumme suunnittelutyöhön ja tarjoamme palveluita sekä konseptointiin että prototyyppien rakentamiseen.

TEHOKAS TUOTANTO

TEHOKAS TUOTANTO

Ylläpidämme nykyaikaista konepajaa ja henkilöstömme on koulutettu viimeisimpien tuotantomenetelmien käyttöön.

KORKEA LAADUNTUOTTOKYKY

KORKEA LAADUNTUOTTOKYKY

Toimintamme luotettavuuden ja vastuullisuuden takaa sertifioitu hallintajärjestelmä, joka koostuu kansainvälisesti tunnustetuista laatu-, ympäristö- ja hitsauslaatustandardeista.

KUSTANNUSTEHOKKAAT TUOTTEET JA PAVELUT

KUSTANNUSTEHOKKAAT TUOTTEET JA PAVELUT

Meillä on osaamista ja kokemusta niin tuotannosta, varastoinnista kuin logistiikastakin, minkä ansiosta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen kustannustehokkaasti.

NOPEAT TOIMITUKSET

NOPEAT TOIMITUKSET

Tarjoamme välittömän toimituksen tarvittaville komponenteille varastostamme.

YRITYKSEN LAATU- JA YMPÄRISTÖPOLITIIKKA

YRITYKSEN LAATU- JA YMPÄRISTÖPOLITIIKKA

Yrityksemme toiminnan päämääränä on olla kannattava, kilpailukykyinen ja vastuullinen, nyt ja tulevaisuudessa. Asiakkaidemme on voitava aina täysin luottaa meihin toimittajana. Kaikissa toimissamme huomioimme ympäristön, henkilöstön ja alueen asukkaat.
Ammattitaitoinen henkilöstömme tuntee ympäristövaatimukset, sekä asiakkaidemme laatuvaatimukset, ja vastaa tuotteiden, palveluiden ja toiminnan laadun toteuttamisesta kaikissa olosuhteissa. Jatkuvalla toiminnan kehittämisellä varmistamme, että pystymme vastaamaan muuttuviin laatuvaatimuksiin.